Maestrul cofetar a pus la dispoziția zecilor de copii sute de ghiulele din  frișcă și, punându-i față în față, în două echipe, i-a rugat să se bulgărească. Bucuria și entuziasmul micuților au fost imense. Copiii provin din familii nevoaișe, ai căror părinți nu le pot oferi, acasă, asemenea surprize dulci.

Înainte și după școală, sau grădiniță, Centru de Zi le oferă cu sprijinul Consiliului Local Agigea, câte o masă caldă, o gustare, sală de jocuri, asistență psihologică, spune Ana Maria Constantin, directorul Centrului. Când s-a dat startul, a început bătaia cu frișcă. Întâi, timid și apoi cu viteză din ce în ce mai mare și chiote victorioase. 

Fetele au fost mai curajoase, i-au bombardat pe băieți. În scurt timp, copiii s-au transformat în personaje din filmele de comedie. Erau albi din cap până în picioare, mânjiți cu gustoasa frișcă. Râdeau unul de altul amuzați de noua înfățișarea Cu toții au stat, apoi, la rând în fața băilor unde au fost spălați de îngrijitoare. De 1 Iunie au program sportiv pe plaja din Mamaia.

 

 

Te-ar putea interesa și: