Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu revine și surprinde! Cine-i PNL-istul preferat: „E singurul care gândește. Guvernul nu ia nici nota 2”
Băsescu revine și surprinde! Cine-i PNL-istul preferat: „E singurul care gândește. Guvernul nu ia nici nota 2”

Băsescu revine și surprinde! Cine-i PNL-istul preferat: „E singurul care gândește. Guvernul nu ia nici nota 2”

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat imaginile cu românii care au stat cu orele la coadă, la Vama Nădlac, fără să respecte măsurile de distanțare socială.

Traian Băsescu a criticat dur guvernul Orban, care, potrivit spuselor sale, nu este în stare să anticipeze.

„Eu privind imaginile văd fără dubii tot managementul guvernamental și prezidențial. Acolo, la Guvern, în afară de Cîțu care e singurul care gândește, e o vraiște, fiecare se pune pe el în valoare fără să încerce să gândească pentru ziua de mâine.

Nu este un guvern care să ia măcar nota 2 pentru situația care s-a creat, pentru că un guvern poate să anticipeze. Cât de…încerc să nu folosesc cuvinte…cât de….să fii să nu-ți dai seama că vei rămâne dezbrăcat 3 zile, cu gol de legislație?”, a declarat Traian Băsescu.

Scandal uriaș la Vama Nădlac! Sute de oameni protestează! Jandarmii, îmbrânciți!

Sute de oameni au protestat, ieri șia zi, la Vama Nădlac. Enervați că au stat cu orele la coadă, oamenii care voiau să iasă sau să intre în țară au izbucnit.

Ei au început să scandeze „Hoții! Hoții! Hoții!” și „Lăsați mașinile să treacă!”. Jandarmi chemați să restabiliească ordinea au fost îmbrânciți.

La Vama Nădlac s-au format cozi de kilometri, iar șoferii au așteptat chiar și 7 ore pentru a intra în țară.