Evenimentul Zilei > Politica > SĂGEȚILE OTRĂVITE ale lui Băsescu către guvernul Dăncilă: „Guvern de țară SUBDEZVOLTATĂ…fiecărui TRIB trebuie să i se dea ceva”
SĂGEȚILE OTRĂVITE ale lui Băsescu către guvernul Dăncilă: „Guvern de țară SUBDEZVOLTATĂ…fiecărui TRIB trebuie să i se dea ceva”

SĂGEȚILE OTRĂVITE ale lui Băsescu către guvernul Dăncilă: „Guvern de țară SUBDEZVOLTATĂ…fiecărui TRIB trebuie să i se dea ceva”

Traian Băsescu a lansat o serie de săgeți otrăvite spre noul guvern Dăncilă, din Parlament, unde a susținut un discurs în calitate de lider al PMP.

Băsescu a făcut o analiză a anului 2017 și a atacat mai mulți miniștri propuși, în special pe ministrul Educației.

„Care a fost costul politicilor fiscal-bugetare ale guvernului? De regulă, uită orice membru al alianței să spună. Vă reamintesc: inflatie galopanta, cresterea Robor, deficit de cont curent de circa 12 miliarde euro, nu mai vorbim de faptul ca guvernul nu respecta tratatul fiscal pe care parlamentul l-a ratificat.

Investitiile au fost catastrofale din punctulul de vedere al evoluției țării. Țara nu evoluează cu creșteri de salarii, ci cu creșteri de investiții, dezvoltarea infrastructurii.

Citind programul de guvernare, va pot spune ca reprezintă o mare gogoasa. Nu este realizabil. M-aș bucura daca actualul guvern s-ar limita la a da prioritate investitiilor din bugetul de stat si din fondul de coeziune.

As face o referire la structura si componenta guvernului. Este clar ca avem cel mai mare guvern din UE. Poate punem si cu asta un afis. Arata ca un guvern de tara subdezvoltata, in care fiecarui trib trebuie sa i se dea cateva ceva.

Sunt doi,trei oameni valorosi in guvern. Sunt si cativa oameni bolnavi. Au coloana flexibila. Si mai este o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba romana. De astazi, nu ii mai cert pe unguri ca vorbesc stricat limba romana, pentru ca avem si noi unul care taie pamblica si care se plimba prin comisiile parlamentare spunand ca pamblica in Bucovina este regionalism. Ceva mai penibil inca nu am auzit. Oricum, „celalant” ministru chiar a folosit un regionalism.

Cam ăsta e nivelul guvernului. Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern”, a declarat Băsescu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: