''Mai (am-n.r.) un mic atac, unul mic la Flutur, care se împăunează cu realizările din judeţul Suceava. Eu aş vrea să-i spun că ştiu bine cât sprijin a primit, nu spun de la cine, să nu fie autodenunţ, şi pentru reabilitarea mănăstirilor, fie că vorbim despre Suceviţa, Moldoviţa, de Dragomirna, şi pentru reabilitarea Cetăţii Sucevei şi de la Ministerul Transporturilor, deci nu numai de la Ministerul Dezvoltării, pentru modernizarea drumurilor din judeţul Suceava'', a spus Băsescu, potrivit Agerpres.

În opinia lui Băsescu, ''meritul'' lui Flutur a fost că a avut un guvern care l-a sprijinit.

''Deci să o lase puţin mai uşor, pentru că am pus umărul foarte mulţi ca să se facă ceva în judeţul Suceava în timpul Guvernului Emil Boc. Şi n-aş vrea să-i invit pe miniştrii din acea vreme să treacă pe aici să se ducă fiecare în dreptul obiectivelor pe care le-au finanţat. Meritul lui Flutur a fost că a avut un guvern şi susţinere pentru judeţul Suceava cât nu au avut multe judeţe'', a spus Băsescu.

Gheorghe Flutur este primul pe lista PNL de consilieri judeţeni şi susţinut de partid pentru un mandat la şefia administraţiei judeţene Suceava.

Traian Băsescu s-a aflat miercuri într-un turneu electoral în judeţ şi s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PMP din Suceava, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.