BĂSESCU: „când te amesteci cu tărâța, te poate mânca porcul”

BĂSESCU: „când te amesteci cu tărâța, te poate mânca porcul”

Traian Băsescu, a declarat că s-a întâlnit cu fratele său, Mircea Băsescu, după ieşirea din închisoare şi că acesta a depus plângere la CEDO, pe motiv că i s-a încălcat dreptul la eliberare condiţionată.

„La CEDO a făcut plângere pentru că în documentele penitenciarului rezultă că avea vocaţie, avea dreptul să fie eliberat condiţionat din 27 august 2016, avea acest drept. Avea o stare de sănătate care, până la urmă, s-a ajuns să i se pună 5 stenturi în detenţie, acum vreo 3 luni s-a întâmplat, iar susţinerea mincinoasă a DNA că nu vrea să muncească, când el nu avea capacitate să muncească, este subiect să te duci la CEDO când ai şi certificate medicale. Statul pe care l-a condus preşedintele Românei a făcut nişte abuzuri împotriva fratelui preşedintelui României, doar pentru gloria unora. Nu văd nimic jenant în faptul că fratele meu îşi va apăra apăra drepturile la CEDO. Dimpotrivă, l-am încurajat să o facă, pentru că astfel de episoade nu trebuie să se nai întâmple în justiţia română”, a declarat Traian Băsescu, la România TV, citat de AGERPRES.

El susţine că Mircea Băsescu încearcă acum să îşi restabilească viaţa normală şi că acesta i-a spus, "după o discuţie lungă şi foarte sinceră", că "niciodată nu a primit de la Bercea acei bani".

Fostul preşedinte susţine că, într-adevăr, "când te amesteci cu tărâţa, te poate mânca porcul", că fratele său este condamnabil pentru „largheţea cu care a vorbit”, însă nu poate să spună că a fost "condamnat degeaba".

Ne puteți urmări și pe Google News