Ancelotti: „Încă e un campionat periculos”

După eșecul din weekend, trupa lui Lionel Messi se îndepărtează de primul loc al clasamentului La Liga.

La final, o parte a suporterilor Barcelonei, i-au așteptat pe fotbaliști la arena „Nou Camp” și le-au adresat injurii. Neymar și Pinto au fost țintele favorite ale ultrașilor. Goalkeeper-ului i s-a strigat: „Pleacă de la Barcelona!”

În timp ce Barcelona a căzut pe poziția a treia în Primera Division, Real Madrid, fără Cristiano Ronaldo (accidentat), s-a distrat în partida cu Almeria, jucată tot sâmbătă și a reușit să se impună, pe „Santiago Bernabeu”, scor 4-0. Mai mult, Carlo Ancelotti, tehnicianul „albilor”, nu se aștepta la un scor negativ din partea catalanilor. „Sunt puţin surprins, dar este normal să fiu mai ales că Barcelona este mai bună decât Granada. Însă este un campionat periculos, toate meciurile sunt grele. Cred că Barcelona încă se gândeşte la titlu. Au fost multe surprize în acest sezon şi cred că vor lupta până la capăt”, a declarat Ancelotti.

FC Barcelona și Real Madrid se vor întâlni, în finala Cupei Spaniei miercuri, 16 aprilie, de la ora 22.30 (în direct la Digi Sport 1). Ultimul act al competiției va avea loc pe stadionul „Mestalla” din Valencia.