Evenimentul Zilei > Monden > Bărbatul care o susține neîncetat pe Anamaria Prodan. Cine este cel care o ajută în toate momentele dificile
Bărbatul care o susține neîncetat pe Anamaria Prodan. Cine este cel care o ajută în toate momentele dificile

Bărbatul care o susține neîncetat pe Anamaria Prodan. Cine este cel care o ajută în toate momentele dificile

Anamaria Prodan trece prin momente grele după divorțul de Laurențiu Reghecampf și bătaia din plină stradă cu acesta. Totuși, impresara are alături de ea un bărbat care o sprijină mereu în situațiile dificile.

Au trecut 15 ani de la divorțul dintre Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu. Totuși, impresara a dezvăluit cum se înțelege cu fostul soț. Cei doi s-au despărțit de comun acord și au o relație bună pentru că au și două fiice împreună.

Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soția fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, din căsnicia lor au rezultat Rebecca şi Sarah. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti. Acolo, Anamaria a fost cea care l-a abordat pe Tibi.

Care este relația dintre cei doi foști soți

Anamaria Prodan a vorbit despre multe momente din viața ei personală în podcastul „La Mijloc”, găzduit de Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc pe YouTube. Impresara nu s-a ferit să facă dezvăluiri și despre mariajul cu Tibi Dumitrescu. Femeia l-a lăudat pe fostul soț și spune că are o relație bună chiar și cu actuala lui soție.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a mărturisit femeia de afaceri.

Tibi Dumitrescu a precizat și el că a fost unul de comun acord să divorțeze. Cu toate că amândoi au suferit, despărțirea oficială a venit la un an și jumătate de când se produsese ruptura. „Am rămas în relaţii senzaţionale, la fel ca în prima zi. Pentru că suntem nişte oameni maturi şi civilizaţi, despărţirea noastră a decurs normal din simplul motiv că, înaintând în vârstă, am realizat că amândoi ne doream lucruri diferite de la viaţă”, spunea el în 2010, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan, comparație între foștii soți

Anamaria a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț. Femeia a mărturisit că îi este cel mai bun prieten și omul pe care se poate baza mereu. În plus, ea o apreciază foarte mult chiar și pe actuala soție a lui Tibi. „Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună”

Impresara declara în urmă cu patru ani că Tibi și Laurențiu Reghecampf se aseamănă destul de mult. Cei doi ar fi la fel la fel de familiști, iubitori, muncitori. Cu toate acestea, Prodan se află în plin proces de divorț cu antrenorul român. De asemenea, cei doi au fost în atenția publicului în ultimele zile din cauza bătăii din plină stradă din Snagov.