Evenimentul Zilei > Justitie > Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Arafat se dădea spion. Vorbea de cazul Caracal
Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Arafat se dădea spion. Vorbea de cazul Caracal

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Arafat se dădea spion. Vorbea de cazul Caracal

Bărbatul care l-a amenințat pe cu moartea pe Raed Arafat, pe Facebook, susținea acum un an de zile că este spion și că ar deține informații incendiare despre legături între rețele de prostituție și politicieni.

Raul Coltor, bărbatul care se pare că  l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook, susținea acum un an de zile că ar fi lucrat lucrat în servicii de informaţii internaţionale.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook pe care apoi l-a șters.

Raul Coltur susţine că CSM i-a refuzat audierea

Bărbatul s-a prezentat la sediul CSM exact în urmă cu un an. El susţinea că venea de la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, acuzând că nu nu fusese lăsat să depună o sesizare. Raul Coltor le-ar fi spus jurnaliştilor că are informaţii importante şi că este de acord să fie filmat doar cu o mască chirurgicală pe faţă.

Jurnaliştii aflaţi acolo au fost curioşi despre ce e vorba, motiv pentru care Raul Coltor le-a spus că el și-ar fi desfășurat activitatea timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”.

Raul Coltor s-a prezentat la CSM pentru a arăta date despre presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi. El spune că a luat decizia ținând cont de crimele care ar fi avut loc la Caracal. Raul Coltor susţinea atunci că ar fi spion.

„Sunt spion”

„Astăzi m-am prezentat la CSM pentru a depune o plângere penală împotriva Secţiei de investigare a magistraţilor. Care, în urma unei programări, mi-au refuzat audierea. Cazul pe care am vrut să îl aduc la cunoştinţă este cazul Alexandrei (n.r. – Măceşanu). Acest caz trebuia disjuns dintr-un caz mult mai complex. Dar şi mult mai mare. Caz care conţine elemente cum arr fi o fraudă comisă cu ajutorul statului român şi de către angajaţi ai statului român. Care în ultimii 10 ani de zile depăşeşte 100 de miliarde de dolari”, le-a spus acum un an Raul Coltur ziariștilor.

„Eu, mai mult de zece ani, am lucrat în servicii de informaţii internaţionale”

„Eu, mai mult de zece ani, am lucrat în servicii de informaţii internaţionale. În culegerea de informaţii pe care am făcut-o anumite date erau pentru locul meu de muncă. Iar anumite date erau spre statul român pentru combaterea şi prevenirea tuturor felurilor de crime. Cum ar fi corupţie, trafic de persoane. Cazul conţine adrese de mail ale oficialilor americani de la Baza Deveselu cu user şi parole. Adică se poate accesa e-mail-ul respectiv.

Iar e-mailurile respective au fost accesate de către terţe persoane. De către hackeri. Aceste mail-uri au fost predate către statul român în intervalul 2008-2018. Log-urile de pe calculatoarele infectate conţin discuţii între proxeneţi, reţelele de trafic de persoane, cu clienţii acestora. Anume programări pentru anumite fete de a se duce la Craiova, pentru a întreţine relaţii sexuale cu anumiţi oficiali, angajaţi ai Bazei Deveselu”, susținea Raul Coltor.

Din documentele pe care le-a înmânat tuturor jurnaliştilor prezenţi, reiese ca Raul Colltor a fost învinuit într-un dosar penal al BCCO şi DIICOT Alba Iulia. Domiciliul său a fost percheziţionat. Iar anchetatorii au ridicat de acolo un stick de memorie. Raul Coltur spune că pe acel stick de memorie se află toate datele personalului de la Deveselu, potrivit psnews.ro.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: