Se pare că Borcea a reuşit cu uşurinţă să le cucerească pentru  că este, aşa cum spun cei care îl cunosc, foarte bine dotat din punct de vedere sexual, scrie Libertatea. 

Zvonurile spun că prin patul omului de afaceri Cristi Borcea au trecut Roxana Ilie, pe vremea când era un model debutant, Sonia Trifan, Daniela Crudu, dar și alte două manechine la care răvneau și fotbaliștii dinamoviști: Andreea Moroița și Ramona Bujdoiu, urmate de judecătoarea Geanina Terceanu.

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere sexual, mulți punând talentul său de seducător pe seama potenței demne de un mit urban. Se spune că bărbăția lui Cristi Borcea ar avea o dimensiune incredibilă, ajungând să măsoare 24 de centimetri. Astfel că cristi Borcea ar fi mai dotat sexual decât celebrul Terente, care avea o dotare de 22 de centimetri.

Relaţii şi mulţi copii 

În prezent, după ce a fost însurat de două ori şi a făcut patru copii, Cristi Borcea are o relaţie cu Valentina Pelinel. După luni în care a păstrat tăcerea și a fost extrem de reținută în declarații, blonda a vorbit în sfârșit deschis despre relația pe care o are cu fostul dinamovist. 

Cu ocazia zilei sale de naştere, fostul fotomodel a mărturisit că îl iubeşte pe fostul acţionar dinamovist şi că îi este alături, acum mai mult ca niciodată.

"Nu sunt tristă, dar nu pot să fiu nici într-atât de fericită pentru că nu-l am pe Cristi aproape într-o zi ca aceasta, când eu am împlinit 36 de ani. L-am serbat şi pe Milan pentru că a făcut şi el 6 luni. Petrecem foarte mult timp împreună, eu cu el. Milan ştie că tati este alături de el. Eu îi vorbesc de tati şi chiar va fi alături de el, nu-mi fac nicio problemă. Sunt multe situaţii în care părinţii nu sunt alături de copii din diferite motive.

Unii lucrează în străinătate… Rolul unei mame este foarte important în astfel de cazuri. Cristi ne face întotdeauna surprize. Noi suntem foarte uniţi. Ne-am fost foarte greu, am fost alături unul de celălalt în momente grele şi cruciale din viaţă. Mulţi s-au grăbit să judece fără să ştie prin ce am trecut noi. Îmi pare bine că am avut putearea să nu ripostez şi să nu spun cuvinte urâte. Eu nu am jignit pe nimeni public", a povestit vedeta. 

 

Te-ar putea interesa și: