Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat rătăcit găsit de jandarmi
Bărbat rătăcit găsit de jandarmi

Bărbat rătăcit găsit de jandarmi

Mai bine de 9 ore jandarmii, pompierii, polițiștii și două echipaje SVSU, din Arad au căutat un bărbat de 66 de ani din Cugir, care s-a rătăcit.

Bărbatul a apelat  SNUAU 112, aseară în jurul orei 22.30 și a relatat faptul că, în încercarea de a ajunge la Cugir s-a împotmolit cu autoturismul pe un drum forestier și nu știe unde se află. Imediat au fost constituite echipele de căutare salvare, formate din jandarmi, pompieri, polițiști și lucrători SVSU și au plecat în căutarea acestuia.    Deși s-a putut comunica prin telefon cu acesta, până în jurul orei 01.00,  nu a putut da aproape nici un indiciu despre zona în care se află, îngreunând astfel acțiunea de căutare.

După aproximativ nouă ore de căutări, bărbatul a fost găsit de jandarmi, pe un drum din apropierea localității Neudorf, plin de noroi, tremurând, din cauza temperaturii de afară. Jandarmii au solicitat de urgență un echipaj de ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la UPU Arad și este în afara oricărui pericol. În momentul acesta echipele de salvare sunt în căutarea autoturismului împotmolit