Săptămâna aceasta un bărbat a fost arestat, după ce a fost prins de poliţiştii timişoreni în flagrant în timp ce obliga o femeie de 56 de ani să-i facă sex oral.

Victima este încă în sare de șoc și are nevoie de consiliere psihologică.

Femeia, care lucra la o brutărie, aştepta un coleg care promisese că o va duce acasă, în staţia de autobuz din Calea Aradului. La un moment dat în fața ei a oprit o maşină care semănă cu cea a prietenului femeii, iar aceasta a urcat. Nu și-a dat seama decât după ce șoferul a demarat, că se afla în compania unui străin. Acesta a blocat portierele, a demarat în trombă și a obligat-o să îi facă sex oral, amenințând-o că dacă se opune o bate până la inconștiență.

Victima a apucat să tasteze 112, dar nu şi să vorbească la telefon. Operatoarea de la 112 a dat alarma. Poliţiştii de la secţia 4 au fost anunţaţi că în zona Calea Aradului din Timișoara este posibil să se comită un viol. Cu ajutorul sistemului de localizare, cei de la 112 au stabilit zona unde se oprise mașina, iar pe strada Armoniei, agenţii l-au descoperit  pe bărbatul de 36 de ani, cu pantalonii-n vine, care o forța pe femeia de 56 de ani să îi facă sex oral. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.