Evenimentul Zilei > Social > Bărbat, lăsat FĂRĂ ORGANUL GENITAL de un CÂINE. Cum au reușit MEDICII să îl SALVEZE
Bărbat, lăsat FĂRĂ ORGANUL GENITAL de un CÂINE. Cum au reușit MEDICII să îl SALVEZE

Bărbat, lăsat FĂRĂ ORGANUL GENITAL de un CÂINE. Cum au reușit MEDICII să îl SALVEZE

Medicii din Cluj s-au confruntat, recent,cu un caz mai special. Un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a prezentat la spital după ce a fost atacat de un câine. În urma mușcăturilor acestuia, bărbatul a suferit numeroase răni la nivelul organelor genitale.

Un bărbat din localitatea sălăjeană Fildul de Mijloc a trăit coșmarul vieții sale, după ce un câine a sărit din curtea în care era închis și l-a mușcat în repetate rânduri. Acesta s-a ales cu multiple răni la nivelul organelor genitale și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, informează Gazeta de Cluj.

„Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Acum, când mai am doar două injecţii de făcut m-am prezentat la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat”, a povestit bărbatul atacat de câine.

De asemenea, victima a mai povestit că patrupedul îi aparține unui bărbat de etnie rromă cu putere financiară și influență în oraș. „Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”, a mai declarat bărbatul.

Conform declaraţiei comisarului Gina Pop, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj, între victimă şi proprietarul câinelui – care se cunosc, ba, mai mult sunt rude – ar fi avut între timp o discuţie. „Victima a declarat poliţiştilor din Huedin că se va mai gândi dacă depune plângere, însă până joi, 25 ianuarie, ora 16.00, acesta nu a depus nicio plângere pe numele proprietarului câinelui”, a declarat aceasta pentru sursa citată.
 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.