Evenimentul Zilei > International > Caz MACABRU. Un bărbat a fost găsit MORT, cu organele genitale într-o conservă. Ipoteza POLIȚIȘTILOR este incredibilă
Caz MACABRU. Un bărbat a fost găsit MORT, cu organele genitale într-o conservă. Ipoteza POLIȚIȘTILOR este incredibilă

Caz MACABRU. Un bărbat a fost găsit MORT, cu organele genitale într-o conservă. Ipoteza POLIȚIȘTILOR este incredibilă

Moartea unui bărbat din Anglia a șocat oamenii legii. Acesta a fost găsit fără suflare, legat de o bancă, cu organele genitale băgate într-o conservă de pește. Mai mult, polițiștii susțin că acesta a fost ars cu țigara și batjocorit de mai mulți indivizi.

În Anglia, Steven Allford, un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort pe o bancă, în Aeroportul Malaga. Acesta a fost legat de bancă destul de strâns și a fost dezbrăcat de pantaloni. Trei indivizi l-au batjocorit, punându-i bucăți de șuncă pe fese și arzându-l cu țigara. Ulterior, aceștia au fost reținuți și urmează să-și petreacă următorii doi ani și jumătate după gratii.

O investigaţie post-mortem a dezvăluit faptul că acesta s-ar fi înecat cu propria vomă, după ce a băut alcool. În primă instanţă, autorităţile au cosiderat că moartea lui Steven Allford a fost din considerente homofobice, dar, de fapt, nu a fost deloc aşa, conform The Metro. 

„Nu doar că l-au legat doar de bancă, dar l-au şi filmat pe acesta şi râdeau de el că este neajutorat. De asemenea, cei trei i-au băgat în fund şi o ţigară aprinsă, i-au pus pe fese bucăţi de şuncă şi i-au băgat organele genitale într-o conservă de peşte”, a spus judecătorul Santiago Calvo Cervera, potrivit aceleiași surse.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: