Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul
Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul

Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul

Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul. Incidentul s-a petrecut în comuna Braloștița din judeţul Dolj.
Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul. Situația șocantă s-a petrecut în județul Dolj, comuna Braloștița. O minoră a sunat la 112 pentru a anunța că este agresată de tatăl acesteia. Imediat la fața locului a sosit un echipaj de poliție pentru verificarea situației.

Bărbat împușcat de polițist după ce l-a amenințat cu toporul. Minora nu avea curaj să recunoască că a fost agresată fizic

Polițistul a fost amenințat cu toporul de către tatăl agresiv al minorei. Acesta a fost nevoit să se apere faţă de agresor.
Iată cum s-au derulat faptele:  Bărbatul acuzat şi-a ieşit din minţi în urma întrebărilor insistente ale poliţistului ameninţându-l cu moartea.   Acesta a ieșit în calea sa cu un topor. Poliţistul a fost nevoit să scoată arma. Mai întâi a tras două focuri de avertisment. Dar nu a fost suficient, din păcate.

Tatăl minorei s-a apropiat şi mai mult de polițist fiind nevoit să-l înpuşte în picior

Bărbatul nu s-a arătat intimidat în faţa poliţistului, acesta devenind chiar mai violent. În aceste condiții, poliţistul nu a avut altă cale decât să-l împuște pe agresor în picior.

Gesturile disperate ale minorei

Potrivit relatărilor de la faţa locului, minora nu a mai avut curajul să recunoască faptul că a fost agresată de tatăl său. Însă, când acesta se întorcea cu spatele,  le făcea semne disperate polițiștilor. Fata încerca să le spună că a fost bătută și că îi este foarte teamă.

Tatăl minorei a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.  Totodată polițiștii au aflat că, familia trebuie să fie în carantină de Covid-19.

Șocantă însă este măsura luată împotriva bărbatului. Acesta a fost pus sub control judiciar, pe motiv că la momentul respectiv era în carantină și că, dacă ar fi fost reținut, ar fi trebuit să i se asigure paza la spital.

Mai mult, urmează să se stabilească dacă polițistul a folosit sau nu arma din dotare în mod legal, potrivit celor relatate de Antena3.