Evenimentul Zilei > Actualitate > Au apărut imaginile cu liderul interlop executat în Statele Unite. A fost împușcat în propria curte
Au apărut imaginile cu liderul interlop executat în Statele Unite. A fost împușcat în propria curte

Au apărut imaginile cu liderul interlop executat în Statele Unite. A fost împușcat în propria curte

Au apărut imaginile cu liderul interlop care a fost executat cu sânge rece de rivalii dintr-un alt clan, în curtea sa, în Statele Unite. Miza asasinatului ar fi fost suma de 200.000 de dolari.

Imaginile cu liderul interlop executat cu sânge rece au apărut pe internet. Liderul unui clan interlop a fost asasinat în Statele Unite pentru 200.000 de dolari. Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap de un alt interlop, originar din Buzău, Florin Andronache. Imaginile șocante cu execuția șefului interlop au apărut pe internet.

Pe filmare se vede cum Aurel Trandafir are o dispută cu trei bărbați, la poarta locuinței sale. La un moment dat, unul dintre el îl lovește în față, prin gard. Urmează un schimb de replici, după care unul dintre cei trei scoate un pistol și îl împușcă. Aceasta în vreme ce tovarășii săi o iau la fugă pe stradă. Vezi video aici. Imagini șocante!

Individul continuă să tragă, în victima căzută la pământ, până când își golește încărcătorul, după care începe să alerge după ceilalți.

Cine este liderul interlop executat

Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap
Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap

Cunoscut ca și Alișor Sadoveanu, liderul clanului Sadoveanu era dat în urmărire pe plan internațională de autoritățile din România. El a fost condamnat pentru tâlhărie în 2018 și avea de executat o pedeapsă de șase ani și patru luni.

Interlopul a reușit să fugă în Statele Unite și a ajuns chiar în Los Angeles. Aici, s-a asociat cu alte personaje din lumea interlopă, însă nu a mai comis infracțiuni violente.

Alișor Sadoveanu a intrat într-un conflict cu un alt infractor român din Buzău. Cei doi au avut o dispută cu privire la împărțirea unor sume de bani, iar buzoianul a decis să rezolve problema cu pistolul.

Poliția din Ilfov a intrat în alertă

După execuție, Aurel Trandafir a fost găsit în viață și a fost transportat de urgență la spital. El a murit în brațele medicilor, la scurtă vreme, din cauza rănilor primate. Trupul liderului interlop urmează să fie repatriat în următoarele zile.

Între timp, Poliția din Ilfov se pregătește să ia măsuri pentru a preveni eventuale reglări de conturi între clanurile interlope. De asemenea, este de așteptat ca la funeraliile interlopului să participe foarte multă lume, motiv pentru care polițiștii vor să fie pregătiți.

Citește și: 

Interlopul din Los Angeles care l-a ucis pe Alișor Sadoveanu a fost prins! Cine este, de fapt