Crima a avut loc, potrivit medicilor legiști de la SML Oradea, în data de 3 decembrie 2018. Aceștia au ajuns la concluzia că victima, o femeie în vârstă de 68 de ani, care locuia singură, a fost ucisă cu ferocitate, fiind lovită în cap, de mai multe ori, cel mai probabil cu un vătrai, fapt ce a produs fracurarea craniului și dilacerarea creierului, înainte de deces existând o stare de agonie.

În tot acest timp, criminalul părea impasibil la suferința victimei, furându-i acesteia inclusiv cele două inele de la mâini, precum și lanțul de aur de la gât. Din locuință, mai susțin polițiștii, au mai fost furate mai multe bunuri de valoare, printre care un telefon mobil și un laptop.

Pe numele lui Mircea Florin Lomotă există mai multe condamnări pentru furt calificat sau chiar acte de violență în familie. În 2017, Lomotă a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru violență în familie. În plus a fost arestat de Judecătoria Arad pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, numele acestuia fiind pomenit de portalul justiției române de 73 de ori, ca fiind judecat în multe cazuri.

Te-ar putea interesa și: