Evenimentul Zilei > International > Incident tras la indigo. Un bărbat a fost arestat după ce a sărit gardul Casei Albe | VIDEO
Incident tras la indigo. Un bărbat a fost arestat după ce a sărit gardul Casei Albe | VIDEO

Incident tras la indigo. Un bărbat a fost arestat după ce a sărit gardul Casei Albe | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost reţinut de agenţii Secret Service, după ce a sărit gardul Casei Albe şi a intrat pe peluză. Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu o lună.

Incidentul s-a petrecut la ora 19:16 (2:16, ora României). După ce a fost prins de agenţii Secret Service, bărbatul a fost dus la un spital din apropiere, transmite Mediafax. El a fost identificat ca fiind Dominic Adesanya, un locuitor de la Bel Air, în statul Maryland.

Bărbatul nu era înarmat. O înregistrare făcută publică după incident arată cum acesta, după ce a ajuns pe peluză, a lovit cu piciorul câinii care se aruncase asupra sa, la scurt timp venind şi agenţii Secret Service, care l-au preluat. Câinii care au fost loviţi au fost transportaţi la veterinar.

Imagi cu momentul în care bărbatul a lovit câinii şi a fost reţinut se agenţii Secret Service:

Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu o lună, în data de 19 septembrie, când un bărbat în vârstă de 42 de ani, înarmat cu un briceag, a escalaat gardul, a parcurs peste 60 de metri pe peluză şi a reuşit să pătrundă pe intrarea principală la parterul Casei Albe. El a traversat mai multe încăperi, după care a fost reţinut.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: