Evenimentul Zilei > Politica > Radu Banciu: “Ce nenorocire ar fi pentru DRAGNEA şi TĂRICEANU să…”
Radu Banciu: “Ce nenorocire ar fi pentru DRAGNEA şi TĂRICEANU să…”

Radu Banciu: “Ce nenorocire ar fi pentru DRAGNEA şi TĂRICEANU să…”

În cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, realizatorul a vorbit despre ce s-ar întâmpla dacă moţiunea de cenzură a PSD-ului nu ar trece.

”Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? Ce ar însemna pentru ei? E sfârșitul carierei politice pe loc. Ești răstignit în secunda aia, doar îți mai pui mâinile și-ți bat ăia niște cuie. Deci s-a terminat, ce mai poți să spui? Cum ai mai putea tu să spui ”bă, tată, tot noi!”, a spus Banciu.

Ce ați mai face dacă n-ar trece moțiunea, mânca-v-ar? Sunteți gata, nu ați mai avea nicio utilitate în politică. V-au bătut unii, aripa Ponta, guralivul ăla din care nu mai rămăsese nimic și din care cu toții ați avut grijă să-l puneți la colț. N-a fost greu în PSD care să nu i-o tragă lui Ponta. Cu toții, cu migală, școlărește, luau pixul în mână și-l înfierau pe Ponta. Acum îl infierează pe Grindeanu.

Cum ar fi să v-o tragă ăștia? S-a terminat cu aripa principală din PSD. PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași din ăștia”, a afirmat Radu Banciu, confrom b1.ro.