Evenimentul ZileiEconomieBanca Transilvania, anunț de ULTIMĂ ORĂ. Când se va FINALIZA tranzacția pentru ACHIZIȚIA Bancpost

Banca Transilvania, anunț de ULTIMĂ ORĂ. Când se va FINALIZA tranzacția pentru ACHIZIȚIA Bancpost

Banca Transilvania, anunț de ULTIMĂ ORĂ. Când se va FINALIZA tranzacția pentru ACHIZIȚIA Bancpost
Banca Transilvania este la doar un pas de finalizarea tranzacției cu Eurobank Group, în vederea achiziționării acțiunilor Bancpost. Potrivit informațiilor de ultimă oră, procedura se va finaliza la jumătatea lunii aprilie.

„Banca Transilvania a primit aprobările necesare din partea Băncii Naţionale a României şi a Consiliului Concurenţei pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (99,15%) deţinut de către Eurobank Group în capital social al Bancpost, precum şi a participaţiilor în capitalul social al societăţilor din Grupul Eurobank din România, respectiv ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN”, se arată în document, după cum scrie Agerpres.

Banca Transilvania estimează ca finalizarea tranzacţiei pentru achiziţia Bancpost va avea loc în prima jumătate a lunii aprilie 2018 iar mai apoi, BT va deveni acţionar cu drepturi depline şi tot atunci va începe integrarea Bancpost în structura Băncii Transilvania.

 

 


Accesează: