Balul de Halloween, inspirat din anii '50

Balul de Halloween, inspirat din anii '50

A 6-a ediţie a Balului de Caritate de Halloween îl are ca invitat pe Nicolas Cage, venit în România să filmeze "Ghost Rider - Spirit of Vengeance".

Desfăşurat de şase ani la Palatul Parlamentului, Balul de Halloween a devenit, pe lângă un eveniment monden, una dintre cele mai importante întruniri cu scop caritabil din România.

Cu invitaţi din lumea bună, balul adună anual sume cu şase cifre, pe care Asociaţia Ovidiu Rom, patronată de Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, le oferă copiilor din familiile defavorizate şansa la educaţie.

De când a venit în România, Leslie Hawke face acte de caritate. În iunie anul trecut, asociaţia pe care o conduce a demarat campania "Şcoala te face mare", ai cărei ambasadori au fost, printre alţii, Andreea Marin Bănică, Andreea Esca, Horia Brenciu, dar şi actorul Ethan Hawke.

Ne puteți urmări și pe Google News

Criza şi-a spus cuvântul şi asupra carităţii româneşti, astfel că suma strânsă în 2009, circa 350.000 de euro, a fost mai mică decât în anii precenţi. Şi la această ediţie cele mai importante donaţii, de peste 20.000 de euro, vin din partea marilor companii, cel mai ieftin bilet costând 300 de euro.

Anul trecut s-a trecut de la "licitaţie" la "acţiune". Ideea se menţine şi anul acesta, când se va organiza o tombolă pentru cei care au făcut donaţii în cadrul balului.

Premiile din 2009 au fost pantofii Dior ai Madonnei, o geantă a lui Ethan Hawke, iar "premiul cel mare" - un dans cu însuşi invitatul special.

"Criza se simte şi în cazul nostru, însă nu foarte tare", ne-a declarat amfitrioana evenimentului, Leslie Hawke. Printre vedetele a căror prezenţă este deja confirmată se află invitatul special Nicolas Cage, Andreea Marin Bănică şi vedetele Pro TV. Maeştri de ceremonii vor fi anul acesta Smiley şi Laura Cosoi.

"Balul de Caritate de Halloween are în fiecare an câte o temă, iar pentru această ediţie am ales anii '50, pentru că acum, pe criză, conferă o notă de bună dispoziţie. Sperăm să stângem şi anul acesta cât mai mulţi bani pentru a-i putea ajuta pe copiii săraci să meargă la grădiniţă", ne-a spus Nicoleta Popa, reprezentantă a asociaţiei.