Evenimentul Zilei > Actualitate > Băiat de 8 ani, ucis în urma unui atac cu grenadă: „Sper ca cei care ştiu ce s-a întâmplat, ne vor mărturisi cine se află în spatele acestei fapte”
Băiat de 8 ani, ucis în urma unui atac cu grenadă: „Sper ca cei care ştiu ce s-a întâmplat, ne vor mărturisi cine se află în spatele acestei fapte”

Băiat de 8 ani, ucis în urma unui atac cu grenadă: „Sper ca cei care ştiu ce s-a întâmplat, ne vor mărturisi cine se află în spatele acestei fapte”

Un băieţel în vârstă de 8 ani a murit în urma unui ata cu grenadă dintr-un oraş din Suedia. Atacul ar putea fi rezultatul unui conflict al unor bande infracţionale, citează Mediafax.

Este vorba de Yuusuf Warsame, originar din oraşul Birmingham, Marea Britanie. Minorul a decedat în urma detonării unei grenade de mână, care a fost aruncată de la fereastra unui apartament din localitatea suedeză Gothenburg, unde copilul se afla în vizită la nişte rude, scrie Mediafax.

În aceeaşi zonă, anul trecut a mai avut loc un incident armat într-un restaurant, în urma căruia au fost ucişi doi bărbaţi şi alte opt persoane au fost rănite. Conform informaţiilor oferite de autorităţi, unul dintre suspecţii atacului ar locui chiar la adresa, unde a fost aruncată grenada. Poliţia consideră că această situaţie nu este o coincidenţă, iar ţinta ar fi fost, de fapt, bărbatul respectiv.

"Sper ca cei care cunosc şi sunt conştienţi de ceea ce s-a întâmplat, ne vor mărturisi cine se află în spatele acestei fapte, pentru ca noi să arestăm făptaşii şi ca violenţa să nu escaladeze", a declarat Thomas Fuxborg, un reprezentant al poliţiei din Gothenburg, citează Mediafax.