Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, primele REACȚII după moartea faimosului Andrei Gheorghe: „Nu vreau să mă refer…”
Mircea Badea, primele REACȚII după moartea faimosului Andrei Gheorghe: „Nu vreau să mă refer…”

Mircea Badea, primele REACȚII după moartea faimosului Andrei Gheorghe: „Nu vreau să mă refer…”

Luni noapte, România a primit o veste tristă, odată cu trecerea în neființă a jurnalistului Andrei Gheorghe. După aflarea veștii, mai multe personalități au avut reacții imediate cu privire la dispariția cunoscutului prezentator radio. Realizatorul emisiunii „În Gura Presei”, Mircea Badea, a reacționat, în direct, la aflarea acestei vești.

În momentul de trecere de la emisiunea „Sinteza Zilei” la programul prezentat de Badea, jurnalistul Antena 3 a vorbit foarte puțin despre decesul cunoscutului prezentator radio.

 

„Nu am fost niciodată amic cu Andrei Gheorghe. Nu vreau să comentez în niciun fel acest eveniment dramatic și să fac trafic. Nu vreau să mă refer, în niciun fel, la acest subiect. În 2003, el spusese pe post, la Pro Fm că fuma marijuana. Atunci Parchetul s-a autosesizat”, a spus Mircea Badea.

Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Jueţului (IPJ) Ilfov au confirmat că decesul lui Andrei Gheorghe a avut loc în locuinţa sa din oraşul Voluntari. Poliţiştii au transmis că, în jurul orei 22.15, au fost sesizaţi, prin apel la 112, că a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili identitatea celui decedat, confirmând că este vorba despre realizatorul de emisiuni.