Evenimentul Zilei > Actualitate > Putin va fi ucis de cine se așteaptă mai puțin. Predicțiile clarvăzătoarei care nu s-a înșelat niciodată. Ce i se va întâmpla lui Trump
Putin va fi ucis de cine se așteaptă mai puțin. Predicțiile clarvăzătoarei care nu s-a înșelat niciodată. Ce i se va întâmpla lui Trump

Putin va fi ucis de cine se așteaptă mai puțin. Predicțiile clarvăzătoarei care nu s-a înșelat niciodată. Ce i se va întâmpla lui Trump

Una dintre cele mai celebre clarvăzătoare, Baba Vanga, a prezis că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi ucis de către echipa lui de securitate.

Baba Vanga a devenit una din cele mai cunoscute clarvăzătoare, după ce a prezis cu acuratețe foarte multe tragedii. Din acest motiv, din ce în ce mai mulți oameni au început să creadă în previziunile ei.

Viziunile babei Vanga arată că Vladimir Putin va fi la un pas de moarte după ce echipa lui de securitate va pune la cale uciderea lui, Publika.md.

Potrivit clarvăzătoarei, președintele Rusiei nu este singurul lider din lume care va avea probleme grave. Următorul pe listă este președintele SUA, Donald Trump. Acesta este printre cei vizați de prezicerile bulgăroaicei. Ea a spus că liderul de la Casa Alba va surzi după ce va fi implicat într-un grav accident rutier.

Baba Vanga a mai spus și că un cutremur devastator va șterge de pe fața pământului mari părți din Asia și că Europa va suferi un colaps financiar odată cu ieșirea Marii Britanii din UE.

Femeia a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Înainte de a părăsi această lume, faimoasa clarvăzătoare a făcut profeții chiar și pentru acest an. 

Casa ei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulgariei, previziunile ei fiind considerate secrete ce trebuie protejate.