Axl Rose a părăsit scena furios

Axl Rose a părăsit scena furios

Vocalistul trupei rock Guns N'Roses, Axl Rose, a lansat un tir de invective la adresa poliţiştilor şi a organizatorilor concertului de la Leeds, după care a părăsit furios scena. Incidentul a avut loc aseară, în cadrul conertului de la Leeds.

Motivul nemulţumirii celebrului rocker a fost acela că organizatorii şi forţele de ordine au precizat, înaintea începerii concertului, că trupa va putea cânta până la miezul noţii, însă, la ora 23.15, au decis întreruperea evenimentului.

"We come here to play for you but the cops and the promoters wanna f*** us in the a**", le-a spus Axl fanilor prezenţi în număr male la concertul din Leeds.

"Am fi vrut să cântăm mai mult pentru voi, dar nu va mai fi decât o melodie", a adăugat Axl, după care, Guns N'Roses, care a urcat pe scenă cu 35 de minute întârziere, a încheiat cu "Paradise City".

Ne puteți urmări și pe Google News

Organizatorii s-au temut  că se va repeta experienţa din 2002, când trupa i-a ţinut pe fani în aşteptare mai bine  de trei ore. Îngrijorările au fost pe deplin întemeiate, mai ales că, sâmbătă, rockerii au întârziat o oră la concertul de la Reading.

La finalul concertului din Leeds, Axl Rose, care şi-a schimbat costumaţia de mai multe ori de-a lungul reprezentaţiei, le-a transmis fanilor: "Be safe, good night and to all the cops and promoters - f*** you."

În ciudat atitudinii ostile avute faţă de agenţii de ordine şi faţă de organizatori, trupa a cântat mai bine de două ore şi a fost însoţită pe tot parcursul serii de urale şi demonstraţii de afecţiune din partea tuturor celor prezenţi la concert. Legendara trupă rock va concerta şi în România, la Bucureşti, pe 21 septembrie. Contrar zvonurilor lansate în urmă cu două săptămâni, potrivit cărora Guns N'Roses şi-a anulat toate concertele, reprezentanţii trupei, dar şi organizatorii evenimentului de la Romexpo, D&D Entertainment, au confirmat prezenţa rockerilor în România, la data stabilită.

Informaţiile false au fost lansate de un hacker care a reuşit să spargă contul lui Axl Rose de pe site-ul de socializare Twitter. Biletele pentru  concertul din România sunt puse în vânzare, preţurile acestora variind în funcţie de categorie:

    * VIP – biletele au fost epuizate

    * Golden Circle – în faţa scenei: 191,7 lei

    * Normal Circle – 127,8 lei