Evenimentul Zilei > Monden > Avocatul lui Johnny Depp: Infidela Amber Heard este o „mincinoasă compulsivă”
Avocatul lui Johnny Depp: Infidela Amber Heard este o „mincinoasă compulsivă”

Avocatul lui Johnny Depp: Infidela Amber Heard este o „mincinoasă compulsivă”

Avocatul lui Johnny Depp a catalogat-o pe Amber Heard drept o „mincinoasă compulsivă” și a susținut că mărturiile sale din timpul procesului de calomnie au fost pline de neconcordanțe.

Starul seriei Pirații din Caraibe, care a ajuns la sfârșitul audierii de luni, a fost  primit cu urale de fani marți dimineață, în momentul în care a ajuns la Înalta Curte pentru ultima zi a audierilor, potrivit Daily Mail.

Depp solicită 350.000 de lire sterline daune tabloidului The Sun pentru acuzațiile de violență domestică față de fosta sa soție Amber Heard apărute într-un articol din 2018.

Avocatul actorului, David  Sherborne i-a cerut judecătorului, Justice Nicol, care ar urma să-și pronunțe hotărârea la sfârșitul lunii septembrie, în urma pauzei de vară a Înaltei Curți, de luna viitoare – să ia în considerare cinci puncte cheie prin care vor să demonstreze că Heard a mințit în mărturiile sale și l-a rugat să ia în considerare credibilitatea ei ca martor bazat pe aceste probe.

Primul, a declarat avocatul, a fost că Heard a mințit despre incidente; a doua, că a adăugat detalii suplimentare despre incidente; în al treilea rând, că „a inventat integral” incidente bazate pe mesaje text; în al patrulea rând, că a răspuns la „probe dificile”, învinovățindu-i pe ceilalți, „în mare parte domnul Depp;” și, în sfârșit, a afirmat dl Sherborne, Heard a refuzat să admită că nu spusese adevărul când s-a confruntat cu acesta.

Avocatul a susținut că Heard a fost cea care a abuzat în familie, nu Depp. Instanța a primit o înregistrare, care a fost redată și mai devreme în proces, în care ea recunoaște că l-a lovit, întrucât echipa legală a lui Depp a presupus că Heard are o „propensiune la violență”.

Domnul Sherborne a adăugat: „Domnișoara Heard a comis acte de violență asupra domnului Depp. De ce nu poate spune asta? Pentru că nu se potrivește cu spusele ei despre faptul că domnul Depp este un soț violent.

„Violența ei fizică față de el o face abuzatorul casnic, nu el.”, a continuat el.

Depp, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată News Group Newspapers, editorii The Sun și pe redactorul-șef Dan Wootton pentru un articol din 2018 în care a fost numit „bătăuș de soții”.