Vorbind la Blaze TV, Powell a declarat că documente care să sprijine afirmațiile pe care le-a făcut despre sistemele de votare ale companilor Smartmatic și Dominion vor fi publicate în curând.

„Vom începe prin a pune documente online și a le trimite unor persoane ca tine cât de curând vom putea”, a spus Powell. „Sper să putem începe în acest weekend.”

Ea a descris volumul de dovezi pe care echipa sa le-a primit drept un „tsunami”, deși până acum avocații lui Trump au fost reținuți să le prezinte.

Vârful aisbergului

„Am dezgropat o conspirație infracțională globală care este pur și simplu halucinantă. Și nu am zgâriat decât o foarte mică parte din aisberg”, a spus Powell.

Joi, Powell și ceilalți membri ai echipei juridice a lui Trump au afirmat că Venezuela comunistă și George Soros sunt implicați în alegerile americane din cauza slăbiciunii soft-ului Dominion Voting Systems.

Avocații lui Trump susțin că se află în posesia unei declarații sub prestare de jurământ a unui „martor foarte puternic” care va depune mărturie că insecuritățile tehnologice ale mașinilor de vot au permis ca voturi exprimate în favoarea președintelui Trump să fie înregistrate în beneficiul lui Joe Biden.

Acest martor, a declarat Powell la Blaze TV, „era așezat la dreapta (dictatorului comunist) Hugo Chavez” și a văzut personal cum mașinile de vot Dominion erau manipulate pentru a schimba rezultatele votului în țara comunistă sud-americană.

Dominion Voting Systems a dezmințit categoric „falsele afirmații privind schimbarea votului și problemele soft-urilor la sistemele noastre de vot”.

Giuliani spune că poate răsturna alegerile

„Dominion nu are nici o relație de proprietate cu familia Pelosi, cu familia Feinstein, cu Clinton Global Initiative, cu Smartmatic cu Scytl, nici vreo legătură cu Venezuela”, a afirmat societatea într-un comunicat publicat pe site-ul său.

„Dominion lucrează cu toate partidele politice americane; clientela noastră și practicile de sensibilizare a guvernului reflectă această abordare non-partizană.”

Echipa juridică de campanie a lui Trump, condusă de avocatul personal al președintelui, Rudy Giuliani, a afirmat și ea joi că dispune de suficiente dovezi pentru a descalifica mai mult de dublul numărului de voturi necesare pentru a răsturna rezultatul alegerilor.