Evenimentul Zilei > Actualitate > Coşmar! Uitată în avion, o pasageră adormită se trezeşte singură, în frig şi întuneric. O lanternă poate face minuni
Coşmar! Uitată în avion, o pasageră adormită se trezeşte singură, în frig şi întuneric. O lanternă poate face minuni

Coşmar! Uitată în avion, o pasageră adormită se trezeşte singură, în frig şi întuneric. O lanternă poate face minuni

O pasageră a povestit păţania sa pe reţelele de socializare: În timpul călătoriei am adormit. Mai aveam şi celularul descărcat. Când m-am trezit pe la miezul nopţii am crezut că visez încă, dar era crudul adevăr. Femeia a fost pur si simplu abandonată în avion.

''A fost un coşmar'', spune Tiffani Adams, pasagera uitată pe un zbor al Air Canada, care a povestit cele întâmplate pe reţelele de socialzare graţie postării unei prietene. Femeia a rămas blocată într-un avion gol, fără lumină electrică şi cu celularul descărcat, relatează Daily Mail.

Pasagera care suferă de insomnie şi de anxietate a închis ochii pentru a trece mai uşor zborul de o oră şi jumătate dintre Quebec City şi Toronto. La aterizare, din avion au coborât aproximativ 100 de persoane şi avionul a fost condus în hangar fără ca cineva să-şi dea seama că femeia rămăsese la bord.

''M-am trezit în jurul miezului nopţii (avionul aterizase la 22,40) şi aveam încă centura pusă. Eram într-un întuneric complet, a fost de groază. Mă gândeam că visez cumva, apoi mi-am dat seama că era realitatea cruntă. M-am îndreptat spre cabina piloţilor şi am încercat să folosesc  walky talky, care însă n-a funcţionat. Apoi am încercat să transmit semnale SOS cu o lanternă, de la fereastră'', a mărturisit femeia.

Povestea de groază continuă

Femeia explică faptul că, cuprinsă de panică, s-a gândit să deschidă uşa, dar şi-a dat seama că era prea înalt pentru un salt. Apoi, tot graţie lanternei găsită în avion, a reuşit să atragă atenţia unui muncitor de la sectorul bagaje. Air Canada a dorit să-şi ceară scuze, întrebând-o dacă doreşte o limuzină la dispoziţie şi un hotel, dar ea a refuzat. Compania aeriană, a făcut totuşi cunoscut:  ''Examinăm în continuare cele întâmplate, nu avem încă noutăţi să vă comunicăm, dar rămânem în contact cu pasagera''.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: