Evenimentul Zilei > International > AVION MISTERIOS lângă Area 51. L-au VĂZUT TOȚI, dar apoi a DISPĂRUT INEXPLICABIL. Aparatele F15 trimise la interceptare NU l-au GĂSIT
AVION MISTERIOS lângă  Area 51. L-au VĂZUT TOȚI, dar apoi a DISPĂRUT INEXPLICABIL. Aparatele F15 trimise la interceptare NU l-au GĂSIT

AVION MISTERIOS lângă Area 51. L-au VĂZUT TOȚI, dar apoi a DISPĂRUT INEXPLICABIL. Aparatele F15 trimise la interceptare NU l-au GĂSIT

Un avion misterios, care a fost surprins zburând deasupra statului Oregon, SUA, a dispărut din senin în momentul în care două avioane F-15 au fost trimise pentru a-l identifica.

Incidentul s-a petrecut pe 25 octombrie. Avionul a fost văzut zburând pe coridorul aerian intens folosit de avioanele de linie, deasupra statului Oregon. 

Două avioane F-15 au fost trimise pentru a intercepta obiectul, care se pare că nu avea un plan de zbor cunoscut și nu dispunea de un transmițător de identificare, potrivit The Sun.

Cele două avioane, care au fost trimise să identifice obiectul zburător, au descoperit că acesta a dispărut complet fără să lase nicio urmă în spațiul aerian.

O publicație americană a preluat informațiile și a încercat să afle un răspuns în legătură cu acest incident misterios. Astfel a aflat că un utilizator al rețelei de socializare Reddit, care susține că este pilot și se afla la bordul unei aeronave în acel moment, a scris că piloților li s-au cerut să ajute la identificarea unui avion de culoare albă, care a fost vizibil în spațiul aerian mai bine de 30 de minute.

Deși apărea pe radar în spațiul aerian unde operau și alte zboruri, nu s-a putut afla proveninența acestuia.

Publicația americană The Drive a contactat Serviciul de Aparare Aerian Nord Aerian (NORAD) care a confirmat incidentul și că Autoritatea Aviației federale (FAA) a cerut ajutor pentru identificarea avionului, dar avioanele F-15C trimise pentru interceptare nu au putut descoperi nimic.