Evenimentul Zilei > Actualitate > Avioanele triunghiulare TR-3B provoacă panică! Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri. VIDEO în articol
Avioanele triunghiulare TR-3B provoacă panică! Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri. VIDEO în articol

Avioanele triunghiulare TR-3B provoacă panică! Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri. VIDEO în articol

Zilele acestea a avut loc o creștere șocantă a numărului de presupuse vizite ale avioanelor triunghiulare TR-3B în întreaga lume (TR-3B - ASTRA, ar fi avionul anti-gravitaţional dezvoltat de americani în secret). Cele mai recente înregistrări arată avionul în apropierea unei baze aeriene americane din Ohio, titrează Express.

O creștere recentă a numărului de presupuse OZN-uri TR-3B a declanșat panică în cercurile de conspirație online. Experții se tem că "se pregătește ceva" în inima preocupărilor privind experimentele militare americane extrem de secrete, care ar putea implica extratereştri. 

Videoclipul descrie obiectul care are o lumină mare în centrul triunghiului, o lumină mai mică în față și alte trei în spate. Filmarea a avut loc la doar câțiva kilometri de baza aeriană Wright-Patterson, ridicând îngrijorarea cu privire la implicarea militară a SUA.

TR-3B sunt obișnuite pentru vânători de OZN-uri ca obiecte triunghiulare negre, silențioase și mari, adesea văzute noaptea.

Potrivit oficialilor guvernamentali, TR-3B "nu există" .

Teoria din jurul acestor nave susține că acestea sunt fabricate în baze militare extrem de secrete, cum ar fi zona 51 din Nevada, prin "reverse tehnology" (inginerie inversă).

Alții susțin că acestea sunt adevărate OZN pilotate de extratereștrii care vizitează Pământul. Potrivit Expres, au existat și alte apariţii ale avioanelor triunghiulare, presupuse OZN-uri,  în Rusia și Carolina de Nord.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: