O creștere recentă a numărului de presupuse OZN-uri TR-3B a declanșat panică în cercurile de conspirație online. Experții se tem că "se pregătește ceva" în inima preocupărilor privind experimentele militare americane extrem de secrete, care ar putea implica extratereştri. 

Videoclipul descrie obiectul care are o lumină mare în centrul triunghiului, o lumină mai mică în față și alte trei în spate. Filmarea a avut loc la doar câțiva kilometri de baza aeriană Wright-Patterson, ridicând îngrijorarea cu privire la implicarea militară a SUA.

TR-3B sunt obișnuite pentru vânători de OZN-uri ca obiecte triunghiulare negre, silențioase și mari, adesea văzute noaptea.

Potrivit oficialilor guvernamentali, TR-3B "nu există" .

Teoria din jurul acestor nave susține că acestea sunt fabricate în baze militare extrem de secrete, cum ar fi zona 51 din Nevada, prin "reverse tehnology" (inginerie inversă).

Alții susțin că acestea sunt adevărate OZN pilotate de extratereștrii care vizitează Pământul. Potrivit Expres, au existat și alte apariţii ale avioanelor triunghiulare, presupuse OZN-uri,  în Rusia și Carolina de Nord.