Evenimentul Zilei > Actualitate > Autobuz în flăcări în apropiere de Pitești. Clipe de groază pentru pasageri
Autobuz în flăcări în apropiere de Pitești. Clipe de groază pentru pasageri

Autobuz în flăcări în apropiere de Pitești. Clipe de groază pentru pasageri

Un autobuz a fost cuprins de flăcări în mers, într-o comună din apropierea municipiului Pitești, județul Argeș.

Un autobuz a fost cuprins de flăcări în apropiere de Pitești.

Un autobuz a luat foc pe traseu, în localitatea Mărăcineni, județul Argeș. În vehicul se aflau în jur de 30 de călători, care însă au reușit să coboare în siguranță.

Un autobuz cu zeci de călători care făceau naveta între Piteşti și o comună din județul Argeș, a luat foc în timpul mersului. La ora incendiului, autobuzul era aproape plin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incidentul s-a produs în localitatea Mărăcineni. Aceasta este situată în apropiere de municipiul Piteşti. La faţa locului s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD. De asemenea, au mai fost prezente două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Autobuz în flăcări la Pitești

„Au intervenit pompierii cu două ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, precizează ISU Argeş.

Cele aproximativ 30 de persoane aflate în autobuz au reuşit să se autoevacueze, nefiind înregistrate probleme, au informat reprezentanţii ISU.

Din primele verificări efectuate de pompieri a reieşit că elementele fierbinţi ale motorului au provocat fum la nivelul compartimentului motor. Autoritățile continua verificările pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului.

Accident grav la Petroșani

Un alt accident de circulație grav s-a produs la intrarea în localitatea Petroșani. În urma acestuia, o femeie a murit, acroșată de o autoutilitară. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, la intrare în municipiul Petroşani.

Femeia, în vârstă de 82 de ani a murit la spital.

Un bărbat de 30 de ani, care conducea o autoutilitară pe Drumul Naţional 66, pe raza municipiului Petroşani, a surprins şi accidentat o femeie de 82 de ani. Potrivit poliției rutiere, femeia s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Conform informațiilor furnizate de poliție, la fața locului și-a făcut apariția un echipaj SMURD care a preluat-o pentru îngrijiri medicale.

Ea a fost transportată de echipajul medical la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza vîrstei mult prea înaintate și a leziunilor pe care le-a căpătat în urma izbiturii, ea nu a reușit să supraviețuiască.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.