„Ce acuzaţii? Nu cunosc”, a spus acesta înainte de a intra în sediul DIICOT.

Procurorii DIICOT au descins, în această săptămână, la Direcția Tehnică a TAROM, de unde au ridicat mai multe documente.

Fostul vicepreședinte al PMP, Radu Cristescu, a reacționat susținând că se aștepta ca, în urma dezvăluirilor sale și după controlul dispus de Viorica Dăncilă la Tarom, fostul director general Werner Wolff, dar și Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria, să fie arestați. „Ce să vezi, au loc percheziții la un hangar Tarom unde niște mecanici au vândut niște piulițe și vaselină. Percheziții mai au loc și la un lider de sindicat care de ani de zile trage semnalul asupra neregulilor din compania Tarom. Să fie oare o operațiune specifică de ștergere a urmelor unui serviciu de informații care l-a protejat pe Wolff? După aducerea unei doamne de la Bruxelles la conducerea Tarom, se pare că DA!”, a scris Radu Cristescu.

Liderul sindical Aurel Curdov ne-a declarat, luni, că nu știe ce vizează procurii, dar că el este deschis și vrea să fie lămurită situația. „Mă tem de un singur lucru: se încearcă aruncarea unei probleme, a unor afaceri, nu știu ale cui sunt, pe spatele sindicatului tehnic, care a salvat TAROM, în 2011, să vândă 25% din companie. Nu ne simțim sub nicio formă vizați de această anchetă, din contră, vom colabora pentru că trebuie lămurită situația”, a spus Aurel Curdov.

 

Te-ar putea interesa și: