Audi A3 și Ferrari F12 berlinetta, cele mai comentate modele pe internet

Audi A3 și Ferrari F12 berlinetta, cele mai comentate modele pe internet

A treia generație a modelului compact Audi A3 a fost vedeta celei mai recente ediții a Salonului auto de la Geneva, alături de ”bomba” sexy Ferrari F12 berlinetta - cel mai promovat supermodel. După numărul postărilor pe internet.

A treia generație a modelului compact Audi A3 a fost vedeta celei mai recente ediții a Salonului auto de la Geneva, alături de ”bomba” sexy Ferrari F12 berlinetta- cel mai promovat supermodel, anunță ”Automotive News”. Apariția celei mai noi generații a modelului Audi A3 – prima după aproape un deceniu! – a generat cele mai multe articole, menționări și postări pe rețelele de socializare, potrivit monitorizării realizate de compania britanică Kantar Media Precis. Autorul acestui raport susține că a urmărit activitatea presei online, a bloggerilor, dar și a celor care au comunicat prin intermediul rețelelor de socializare, în perioada 21 februarie - 8 martie (cu două săptămâni înaintea începerii Salonului auto de la Geneva și până la finalul celei de-a doua zile rezervate reprezentanților mass-media). Potrivit datelor colectate de Kantar Media Precis, care a monitorizat 20.000 de articole online și aproape tot atâtea discuții purtate pe rețelele de socializare, noul Audi A3 a fost cel mai pomenit model, urmat de ”bomba” sexy Ferrari F12 berlinetta.

Mașinile prezentate de Grupul Volkswagen la cea de-a 82-a ediție a Salonului auto de la Geneva (up!, Golf GTI Cabriolet, Lamborghini Aventador J, conceptul Bentley EXP 9 F, între altele) au fost cele mai popularizate online.

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News

Ferrari F12 berlinetta, ”bombă” sexy Noul A3, un Audi ”cum scrie la carte”