Parcul acvatic din Eforie Nord s-a deschis cu o uriașă petrecere, intrarea fiind liberă, astăzi. Cei mici au participat la jocurile și concursurile susținute de animatorii parcului acvatic, și-au făcut tatuaje, au participat la spectacole cu baloane sau cu înghețată turcească. Un băiețel și-a sărbătorit ziua de naștere în parcul de distracții și a fost foarte încântat că și-a putut chema prietenii la Eforie Aqua Park.

Atât copiii cât și adulții au cântat și au dansat împreună cu animatorii. În această vară, Eforie Aqua Park a pregătit noi atracții pentru minori și adulți. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie Nord, va deveni preferata celor mici, care se vor juca la umbra palmierilor cu fructele tropicale, în timp ce părinții se pot relaxa în jacuzzi.

Eforie Aqua Park va organiza toată vara programe de divertisment, tombole, concerte cu artiști îndrăgiți, spectacole cu personaje din desene animate și petreceri tematice. Parcul acvatic din Eforie este deschis zilnic, între orele 9:00 și 18:00. Și la Mamaia s-a deschis Aqua Magic, parcul de distracții acvatice din sudul stațiunii.