Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM. Suntem vizați de temperaturi SCĂZUTE și fenomene neașteptate în ajunul Paștelui
Vremea. Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM. Suntem vizați de temperaturi SCĂZUTE și fenomene neașteptate în ajunul Paștelui

Vremea. Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM. Suntem vizați de temperaturi SCĂZUTE și fenomene neașteptate în ajunul Paștelui

Potrivit ultimelor informații transmise de ANM, Sărbătorile Pascale de anul acesta vor fi vizate de scăderi considerabile de temperaturi precum și de prezența ploilor în unele regiuni ale țării.

Miercuri se anunţă o zi foarte frumoasă, cu temperaturi în creştere. Maximele se vor situa între 17 şi 24 de grade Celsius.

În Dobrogea şi Bărăgan atmosfera va fi însorită însă în orele dimineţii e posibil să apară ceaţă. Vântul va avea unele porniri pe litoral. Se încălzeşte şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 3…4 grade peste cele de ieri, relatează Știrile Pro Tv. 

Vineri temperaturile coboară spre valori normale, vântul se înteţeşte aproape peste tot. Se adună norii şi vor aduce alte averse pe la munte, în sud-vest, în centru şi pe zone restrânse în rest.
În centrul României acum dimineaţa sunt condiţii de brumă în depresiuni. Peste zi se anunţă vreme frumoasă şi temperaturile cresc în toată zona.

În Oltenia se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 21-22 de grade, mai precizează sursa.

Sâmbătă se îndreaptă vremea, dar prin sud-vest şi la munte mai apar ceva înnorări şi câteva ploi slabe, de scurtă durată. Vântul mai are unele porniri în sud şi în sud-est, iar temperaturile se menţin în limitele normale.

 

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: