Evenimentul Zilei > Social > Atenție șoferi! Transport agabaritic pe Autostrada Vestului
Atenție șoferi! Transport agabaritic pe Autostrada Vestului

Atenție șoferi! Transport agabaritic pe Autostrada Vestului

Un transport agabaritic circulă pe Autostrada Vestului zilele acestea, îngreunând serios traficul. Anunțula fost făcut marți dimineață de oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

În perioada  19 – 21 decembrie se va  desfăşura un transport cu depăşiri de la Punctul de Trcere al Frontierei Nădlac II, pe A1  și DJ691  până la Giarmata. Este vorba de un utilaj care ajun ge la compania Valeo. Acesta are 3,5 m lățime, 18,5 m lungime și cântărește 87 de tone.

”Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelelor cu depășiri. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR”, transmit drumarii.