Evenimentul ZileiActualitateAtenție, șoferi! Trafic de coșmar pe DN1. Coloana de mașini depășește 500 de metri

Atenție, șoferi! Trafic de coșmar pe DN1. Coloana de mașini depășește 500 de metri

Atenție, șoferi! Trafic de coșmar pe DN1. Coloana de mașini depășește 500 de metri
Traficul rutier pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, în mai multe puncte de pe sensul de mers către staţiunile montane, poliţiştii acţionând pentru fluidizare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 – Centura de Vest a municipiului Ploieşti este coloană de aproximativ 500 de metri (în ambele sensuri giratorii).

De asemenea, în Comarnic, pe sensul de urcare spre Braşov, se înregistrează valori ridicate de trafic, iar în localităţile Posada, Sinaia şi Buşteni este aglomeraţie.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Trafic dficil și pe DN 67

Traficul se desfăşoară cu dificultate și pe DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, în zonă efectuându-se lucrări la partea carosabilă.

În funcţie de condiţiile meteorologice, sunt impuse mai multe restricţii de trafic pe DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pentru a permite efectuarea de lucrări la partea carosabilă, astfel:

* DN 67, km 149 – 151, pe raza localităţii Măldăreşti, judeţul Vâlcea, se execută lucrări de reparaţii asfaltice. Până la ora 18,00, circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie;

* DN 67, km 194 – km 197, pe raza localităţilor Troian şi Budeşti, judeţul Vâlcea, se efectuează reparaţii asfaltice. Până la ora 18,00, circulaţia se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să circule cu prudenţă sporită.


Accesează: