Poliţiştii se aşteaptă ca nivelul traficului să crească pe DN 1, pe Valea Prahovei, dar şi pe autostrăzile A1 şi A2. Deja, pe Autostrada A2 sunt restricții de viteză pe două sectoare, din cauza unor probleme de infrastructură.

La această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii bune, în condiţiile unui carosabil uscat, la un nivel normal. În orele următoare, însă, lucrurile se vor schimba, iar numărul vehiculelor va crește pe șosele.

„Ne aşteptăm însă ca în orele următoare traficul să se intensifice în speciale pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers dinspre Predeal către Ploieşti, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în capitală, precum şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti”, a declarat comisarul şef Cătălin Bocai, de la Cetrul Infotrafiuc al Poliţiei Române pentru RRA.

Potrivit acestuia, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între Km 12-36 traficul se desfăşoară cu restricţie de 80 de km/oră din cauza unei bucăți de asfalt care s-a prăbușit.  Tot pe A2, se circulă pe o singură bandă, între Km 27 și Km, 36, în localitatea Cernica  judeţul Ilfov, din cauza unor lucrări aflate în curs de execuție.