Evenimentul Zilei > Actualitate > ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional. Filmarea care arată EXACT cum au stat lucrurile în cazul trotinetistului ucis. VIDEO
VIDEO

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional. Filmarea care arată EXACT cum au stat lucrurile în cazul trotinetistului ucis. VIDEO

Noi dezvăluiri în cazul accidentului din București, în urma căruia un tânăr din Sectorul 4, care se deplasa cu trotineta electrică, a fost ucis. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Ies la iveală noi informații despre circumstanțele în care a avut loc tragedia care a curmat viața tânărului trotinetist din Sectorul 4. Imaginile în posesia cărora am intrat sunt cele de pe camera montată pe bordul mașinii care l-a lovit pe trotinetistul Răzvan Mihai Guțu și în cauză oferă o perspectivă mai detaliată asupra accidentului din data de 4 august, miercuri, petrecut în jurul orei 18.30.

A intrat pe contrasens și abia apoi a fost lovit cu casca

Un videoclip în posesia căruia a intrat ziarul Evenimentul Zilei îl surprinde pe motociclistul Laurenţiu Trica Mitici, zis şi Americanu’, în vârstă de 52 de ani, alergând după trotinetist pe partea carosabilă, iar acesta, încercând să scape, trece de axul drumului și ajunge pe contrasens.

Așa cum dezvăluie noile imagini, acuzatul de omor a lovit victima cu casca după ce aceasta intrase pe contrasens, moment în care tânărul de pe trotinetă a căzut și a fost lovit din plin de autoturismul care circula pe banda sa de mers.

Totul s-a petrecut extrem de repede, șoferul mașinii care l-a lovit – și pe care era montată camera – realizând ce se întâmplă mult prea târziu. Omul a frânat, dar tânărul cu trotineta intrase deja sub roți.

Victima, un cunoscut personaj în mediul online

Potrivit informațiilor dezvăluite în presă, victima ar fi un personaj cunoscut în mediul online, pe numele său Răzvan Mihai Guțu, în vârstă de 39 ani. Acesta realiza un vlog împreună cu Nicos de la Puterea Dragostei și cu tatăl acestuia, Giovani, fost component al trupei ELGI, una dintre formațiile de succes ale anilor ’90.

Supranumit Bafto, bărbatul era un personaj popular în cartierul Berceni, pasionat la rândul său, de motoare. El a apărut și în mai multe vlog-uri realizate de Nicos, și de tatăl acestuia, Giovani. În înregistrări, Bafto se prezenta drept un drept un tânăr cunoscut de poliția din sectorul 4, al cărui punct forte este să stea liniștit și să bea o bere din aia „periculoasă, calificată”.

Laurențiu Trica Mitici mai are un dosar pentru ucidere din culpă

Pe 28 octombrie 2019, anchetatorii au deschis pe numele lui Laurenţiu Trica Mitici un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acesta se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 din București, iar ca parte civilă este implicat și Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din Capitală.

Potrivit informațiilor publicate pe Portalul de Justiție, ultimele ședințe au fost anulate din cauza absenței raportului de expertiză, următorul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 6 septembrie 2021.

Cazul ar data din anul 2014 și implică un biciclist accidentat mortal. Procesul a fost amânat de mai multe ori până acum pentru administrare de probe şi pentru că anumite expertize nu au fost finalizate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: