Evenimentul Zilei > International > ATACURI îngrozitoare în GARA. Mai multe FEMEI, ATACATE de un „dezechilibrat”
ATACURI îngrozitoare în GARA. Mai multe FEMEI, ATACATE de un „dezechilibrat”

ATACURI îngrozitoare în GARA. Mai multe FEMEI, ATACATE de un „dezechilibrat”

Trei femei au fost atacate cu o armă albă, duminică, în gara din Mulhouse, în regiunea Alsacia, din Franța. Agresorul a fost plasat în arest preventiv.

Potrivit deputatului de Haut-Rhin, Bruno Fuchs, o primă femeie a fost înjunghiată în spate în jurul orei locale 15:15 în incinta gării. Femeia, de naţionalitate germană, era „împreună cu fiica sa care nu a fost rănită”, precizează alesul citat.

Deputatul informează că, ajungând în faţa gării, agresorul a înjunghiat în zona abdomenului o altă femeie, rănind-o grav. Un medic, care se afla în gară în acel moment, a acordat primul ajutor celor două rănite, după care acestea au fost transportate la spital. 

O a treia femeie, în vârstă de 22 de ani, a fost de asemenea agresată. Ea a avut timp să se elibereze din mâinile agresorului, fără a fi rănită şi doar îmbrăcămintea i-a fost sfâşiată.

Atacatorul, calificat drept „dezechilibrat” de o sursă poliţienească, reuşise să fugă, dar a fost ulterior reţinut şi plasat în arest preventiv, relatează France Bleu, citat de Agerpres.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: