Evenimentul Zilei > Actualitate > L-a atacat cu o roată de bicicletă și l-a înjunghiat pentru telefonul mobil
L-a atacat cu o roată de bicicletă și l-a înjunghiat pentru telefonul mobil

L-a atacat cu o roată de bicicletă și l-a înjunghiat pentru telefonul mobil

Procurorii doljeni au obţinut arestarea unui craiovean de 56 de ani, acuzat că a înjunghiat un bărbat după o bătaie într-un bar din cartierul Craioviţa Nouă. Altercaţia a izbucnit după ce un bărbat a susţinut că i-a fost furat telefonul mobil de pe masă.

Inculpatul este tatăl unui tânăr din Craiova, trimis recent în judecată în dosarul privind atacul armat din cartierul craiovean Rovine. Potrivit anchetatorilor, victima a fost înjunghiată în seara zilei de 28 mai, după o ceartă izbucnită într-un bar din cartierul Craioviţa Nouă. Atunci, Gabriel Şerban, de 49 de ani, se afla la masă împreună cu un amic, martor în acest dosar. La masa alăturată stătea Marian Olaru, de 56 de ani, care era însoţit de doi bărbaţi.  Procurorii doljeni spun că scandalul a început după ce amicul lui Şerban a susţinut că cei de la masa alăturată i-au luat telefonul mobil, informează colegii de la ziarul oltenesc Gazeta de Sud. De la reproşuri şi până la tentaivă de omor nu a mai fost decât un pas.

După ce a înjunghiat victima, a pus cuţitul de unde l-a luat

Procurorii doljeni mai spun că, iniţial, Olaru l-ar fi atacat cu o roată de bicicletă pe Şerban. „Inculpatul Olaru Marian s-a apropiat de autoturism, a ridicat de jos o roată de bicicletă pentru copii şi a aruncat cu ea prin geamul coborât al portierei, în persoana vătămată Şerban Gabriel, care se afla la volan. Această acţiune l-a determinat pe Şerban Gabriel, care pusese în mişcare autoturismul, să oprească şi să deschidă portiera din stânga. În acest timp, inculpatul Olaru Marian s-a deplasat în interiorul terasei, spre tejgheaua în spatele căreia se afla grătarul, şi, dintr-un coş, a luat un cuţit, cu care a revenit în stradă, deplasându-se în dreptul portierei din stânga faţă a autoturismului, unde se afla persoana vătămată, căreia i-a aplicat două lovituri cu cuţitul. Persoana vătămată Şerban Gabriel a căzut la pământ, iar inculpatul Olaru Marian a revenit pe terasă şi a pus cuţitul folosit la agresiune în coşul din care îl luase“, au mai reţinut procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Ulterior, amicul lui Şerban a chemat o ambulanţă, iar bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Inculpatul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar joi, pe 30 mai, a fost arestat preventiv printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj.
Olaru a recunoscut comiterea faptei în faţa procurorului de caz.

Fiul inculpatului, în arest la domiciliu

Alexandru Constantin, fost Olaru, fiul lui Marian Olaru, eete și el arestat, dar la domiciliu, și trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat de tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Procurorii au reţinut că Alexandru Constantin şi alţi trei inculpaţi din dosar au atacat un bărbat cu bâte şi săbii. Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în cartierul craiovean Rovine. Pe data de 7 mai, instanţa de judecată a hotărât să-l plaseze pe Constantin în arest la domiciliu.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: