Evenimentul Zilei > Actualitate > ATAC VIOLENT în fotbalul românesc: „Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă”
ATAC VIOLENT în fotbalul românesc: „Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă”

ATAC VIOLENT în fotbalul românesc: „Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă”

Gigi Becali l-a desființat Dorinel Munteanu, după ce antrenorul a declarat că a făcut cea mai mare greșeală atunci când a acceptat să preia gruparea „roș-albastră”.

Dorinel Munteanu a antrenat-o pe Steaua, în 2008, a plecat cu scandal din Ghencea și a afirmat, recent, că a a făcut o alegere foarte proastă atunci când a bătut palma cu Gigi Becali. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a luat foc în momentul în care a auzit și l-a atacat pe fostul internațional. Becali a făcut referire la problemele cu alcoolul, pe care le-a avut „Munti”.

„Mă faceți să cad în păcat. E treaba lui ce a spus. Dacă asta e cea mai greșeală a lui, ce pot eu să facă? Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă. A spus recent? Poate s-a apucat iar! Să își vadă de treaba lui, să-și vadă lungul nasului. E acolo unde e. Ce, nu are ce face? TE iei de FCSB! Vezi-ți de treaba ta. Stai în modestia ta. Când spui așa ceva, trebuie să te gândești înainte «Bă, dacă se supără ală și zice și el ceva?» Gândește-te! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta. Dacă nu, gândește-te! Eu trebuie să-mi apăr oastea, familia. Eu sunt generalul. Dacă nu o fac, angajații mei spun Uite împăratul, generaul nostru, e fricos”, a spus Becali la Pro X.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.