Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, a confirmat interesul lui Real Madrid pentru star-ul brazilian, într-un interviu acordat cotidianului Marca. Oficialul parizienilor a tunat la adresa madrilenilor și a spus că orice club din lume ar trebui să ia legătura direct cu el, nu cu jucătorul, pentru un viitor transfer.

E puţin frustrant şi în acelaşi timp cam nedrept ca alte cluburi să discute cu jucătorii noştri. Nu ne plac lucrurile de acest gen şi am discutat la momentul respectiv cu reprezentanţii clubului Real Madrid. Avem o relaţie bună cu ei şi ne-au transmis că respectă PSG. Sper să fie adevărat. Noi de asemenea avem un respect uriaş pentru Real Madrid şi pentru Florentino Perez, dar important pentru toată lumea este să nu se lucreze pe la spate. Cel mai bine ar fi să existe dialog în astfel de cazuri. Avem astfel de pretenţii de la toate cluburile, nu doar de la Real Madrid. Noi la PSG nu obişnuim să le punem beţe în roate celorlalţi, sper ca şi restul cluburilor să gândească la fel.

Neymar se simte bine acum. Cu siguranţă va avea un impact mai mare asupra echipei în acest sezon. E fericit şi în acelaşi timp foarte motiva. Avem mare nevoie de el la formă maximă”, a declarat preşedintele lui PSG, conform sursei citate.

 

Te-ar putea interesa și: