Evenimentul Zilei > Politica > Atac la liderul PSD: ” LIVIULE, prea te crezi HOȚ DEȘTEPT!”
Atac la liderul PSD: ” LIVIULE, prea te crezi HOȚ DEȘTEPT!”

Atac la liderul PSD: ” LIVIULE, prea te crezi HOȚ DEȘTEPT!”

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu, îl atacă pe pagina sa de Facebook, pe Liviu Dragnea, după ce acesta a fost absent de la ceremoniile care s-au desfășurat la Focșani cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, invocând motive de sănătate.

”L-ai lăsat pe “fratele” Călin să iasă în public. Săracul papionard european a fost prins în hora de la Focșani între o proastă trează și un deștept beat!

Tu, nu doar că n-ai fost “mișcat” de sărbătorea Unirii Principatelor, dar te-ai prins ca e mai bine să te doară piciorul și să stai cu mimoza acasă decât să fii huiduit pe stradă.

La fel ai înțeles și că nu aveai ce căuta nici printre oficialii europeni de la Ateneu. 

Statura ta de baron populist antieuropean te facea nefrecventabil!

Așa că ai "șters-o" cu un alt baron analfabet în Maldive, via moscheia din Abu Dhabi. Printre "democrații" musulmani te-ai simțit și tu… "în elementul tău"…

Apoi, revenit în țară, l-ai cautat disperat pe vâlcovul tău realizând că economia a luat-o la vale. Și asa ați gasit solutia salvatoare: distrugerea rezervei BNR care are vreo 36 de miliarde euro!
S-ar putea salva cursul de schimb temporar până când cozile de topor din justiție te salvează pe tine (și pe fratele slătinean!) de pușcărie.

Apropo, cât credeți că o să mai prostiți lumea cu pensii și salarii plătite din împrumuturi externe și de la băncile mult hulite? Specialiștii estimează că ați mai avea cam maxim vreun an la dispoziție.

După aceea, îți poți trata boala osului bătrân în țările calde…”, a scris acesta.