Evenimentul Zilei > Politica > ATAC premierul desemnat: „Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu”
ATAC premierul desemnat: „Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu”

ATAC premierul desemnat: „Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu”

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, este nemulțumit de nominalizarea făcută de Liviu Dragnea pentru funcția de premier.

Gigi Becali și-a făcut timp să comenteze și desemnarea Sevilei Shhaideh în funcția de premier al României. Finanțatorul Stelei a făcut comentarii dure și a spus că Liviu Dragnea, președintele PSD, a greșit când a apelat la o persoană de etnie musulmană.

„reți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Aduceți Coranul în biserica țării? Credeți că ne mai rabdă Dumnezeu așa mult? Suntem prima țară din lume care pune o femeie musulmană ca premier, noi ne-am găsit mai democrați și dăm lecții de democrație. Nimeni din toată Europa nu mai are prim-ministru musulman. Râde toată Europa de noi. Cine o să ne dea înțelepciunea? Mahomed? Dumnezeu va da de pământ cu și cu toată această batjocoră de la noi din țară. Nu am nimic cu musulmanii, dar nu pot să uit de țara mea. Peste patru ani fac partid, așa o să fac. O să vedeți voi. Nu o să rămână țara asta cu oameni atei, fără niciun Dumnezeu. O să citim coranul la Guvern? Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu. Nu te joci cu un neam întreg ortodox, să aduci o femeie musulmană să conducă. Ia hai să-l schimbăm pe Dragnea, să nu mai pună el femeie musulmană la conducere", a spus Becali.