Evenimentul Zilei > Monden > Atac crunt la adresa Ducesei de Sussex: „Sarcina lui Meghan este să fie soția lui Harry..”
Atac crunt la adresa Ducesei de Sussex: „Sarcina lui Meghan este să fie soția lui Harry..”

Atac crunt la adresa Ducesei de Sussex: „Sarcina lui Meghan este să fie soția lui Harry..”

Stefanie Powersm cunoscută din „Hart to Hart”, crede că Meghan a încercat să transforme familia regală în „emisiunea personală de televiziune”.

Atacurile asupra lui Meghan Markle nu mai sfârşesc. Toată lumea are ceva de împărţit cu ea.

Actriţa Stefanie Powers a susținut că Meghan Markle a încercat să transforme familia regală britanică în propria sa emisiune TV despre „Stilul de viață al bogaților faimoși”, adică „Aventurile lui Meghan din Palat”.

Vorbind la The Daily Beast , Stefanie, care a fost prietenă cu Prințul Charles cu ani în urmă prin dragostea lor pentru polo călare, a spus: „Meghan vrea să fie o stea dar, îmi pare rău, nu e ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi o vedetă. Treaba ei e să fie soția lui Harry, să nu schimbe dinamica regală”.

Dar nu se opreşte aici cu mesajele critice şi spune: Cariera sa ca actriţă în rolul din celebrul serial american „Suits” (Costume) a fost un „rol într-un serial de televiziune minor”.

Stefanie, care își împarte timpul între LA, Kenya și Londra, a jucat polo de mai multe ori cu Prințul Charles de-a lungul anilor. Ea a declarat că viitorul moștenitor este „minunat”, „ingenios” și este un „om foarte inteligent”, preocupat şi de mediu.

Despre Kate Middleton, numai cuvinte de laudă

Stefanie a laudat-o pe Kate Middleton pentru că a fost mereu „impecabilă” și pentru că nu a fost prinsă niciodată pe „picior greșit”, notează thesun.