„Roș-albaștrii” n-au jucat mai nimic și au fost blocați de o formație aflată pe locul al 13-lea al clasamentului (penultimul). După acest rezultat, echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă se află pe locul al 3-lea, cu 43 de puncte, la egalitate cu CS „U” Craiova, ocupanta poziției a 2-a. Lideră este CFR Cluj cu 48 de puncte.

Gigi Becali, finanțator și la Academica Clinceni, a fost extrem de dezamăgit după semieșecul celor de la FCSB. „Nu m-am așteptat la așa ceva. Atitudinea m-a deranjat. Nu pot să înțeleg. Toată echipa m-a supărat. Man, Moruțan, și puțin Adi Popa, doar ei mi-au plăcut. Mă gândeam acum… Ce-ar fi să nu mai investesc și să ne bazăm doar pe ce vine din academie?”, a spus Becali la Digi Sport.

Finanțatorul a continuat: „Mai glumesc și eu. Vreau să termin pe primul loc. Orice chestiune la fotbal are particularitatea ei. Eu zic că ne trebuie mai multă viteză, iar asta o dă mijlocașul central. Filip a fost lent, previzibil, numai stânga și dreapta. Acum, avem nevoie de 6 puncte în următoarele două partide, cu Dinamo și Chindia”.

Latifundiarul a zis că vinde tot, cu excepția a trei jucători. „Nedelcu pleacă în Ungaria să facă vizita medicală la Mol Vidi. Îmi oferă 500.000 de euro pentru împrumut pe un an și 1.500.000 în iarna următoare pentru transfer definitiv. Plătesc și contractul jucătorului. Ce să facem? Ieftin… asta e. Cum să nu-l vând? Vând tot, în afară de 3 jucători: Man, Coman și Moruțan.”