Evenimentul Zilei > Justitie > Asesoft și Teamnet, firmele lui Sebastian Ghiță, nu pot intra în insolvență
Asesoft și Teamnet, firmele lui Sebastian Ghiță, nu pot intra în insolvență

Asesoft și Teamnet, firmele lui Sebastian Ghiță, nu pot intra în insolvență

Tribunalul Prahova a prelungit , cu încă 60 de zile, măsura interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA. Decizia poate fi contestată în termen de 24 de ore de la comunicare.

Potrivit deciziei postate pe portalul instanţelor de judecată, magistraţii au admis propunerea procurorilor DNA Ploieşti şi au dispus prelungirea interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a inculpatelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA, pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 6 iunie până la data de 4 august inclusiv.

DNA Ploieşti a dispus, pe 29 martie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor două societăţi pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile aparţinând celor două companii, până la concurenţa sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei. SC Asesoft International SA şi Teamnet International SA sunt două dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, cercetat sau trimis în judecată în mai multe dosarele penale instrumentate

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: