Evenimentul Zilei > Actualitate > Asaltul migranților irakieni. Zeci de refugiați, cu bebelușii după ei, au ajuns în Timiș
Asaltul migranților irakieni. Zeci de refugiați, cu bebelușii după ei, au ajuns în Timiș

Asaltul migranților irakieni. Zeci de refugiați, cu bebelușii după ei, au ajuns în Timiș

După captura de peste noapte, alți 40 de migranţi au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră la graniţa de sud-vest. Este vorba tot de irakieni.

În dimineaţa zilei de miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au depistat două grupuri formate din 18 respectiv 22 cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor. Între aceșrtia se găseau și patru femei și nouă copii.

În timpul verificărilor preliminare, polițiștii au stabilit că ar fi vorba de irakieni, cu vârste cuprinse între unu și 14 ani, copiii, respectiv între 18 și 38 de ani, adulții.

”Cercetările sunt în derulare, la finalizarea acestora urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, transmite Roxana Costache, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontiueră Timișoara.