La teatru, Arșinel vorbeşte cu fotografia fostei partenere de scenă, iar acasă este nevoit să o vadă pe Marilena imobilizată într-un scaun cu rotile. Soţia sa, Marilena, este dependentă de ajutorul altora, scrie B1.

În toamna anului 2016, nevasta lui Alexandru Arşinel a suferit un accident groaznic. Femeia a căzut şi s-a lovit la cap. A fost operată, însă nu şi-a mai revenit.

După acel eveniment, soţia lui Alexandru Arşinel a ajuns să depindă de ajutorul celor din jur, iar oamenii nu ezită să-i ofere sprijin necondiţionat.

Marilena îşi petrece o mare parte a timpului în curtea imobilului în care locuieşte. Chiar dacă se află într-o situaţie dificilă, femeia nu şi-a pierdut încrederea. Aflată în scaunul cu rotile, nevasta lui Alexandru Arşinel stă des de vorbă cu vecinele şi încearcă să uite de boală.

Marilena şi Alexandru s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand.

„Mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet", povesteşte cu drag maestrul, ori de câte ori este întrebat cum s-a îndrăgostit de soţia sa, care i-a stat alături jumătate de secol şi i-a dăruit acestuia doi băieţi.

Te-ar putea interesa și: