Evenimentul Zilei > Horoscop > Armistițiul de Crăciun. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Armistițiul de Crăciun. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Armistițiul de Crăciun. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi te simţi chiar bine pentru că te simţi în siguranţă. Nu ai nimic obligatoriu de făcut, situaţie care te încântă!  Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii!

27 decembrie

 Armistițiul de Crăciun. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 Pe 27 decembrie s-au născut Johannes Kepler, Louis Pasteur, Marlene Dietrich, Jacques Bernoulli, Sir George Cayley, Cyrus Stephan Eaton, Gérard Depardieu, Pavel Mihailovici Tretiakov, Tudor Vianu.

Dragi lupi, padawani și hobbiți ne apropiem de al zecelea an de colaborare. Sper să-l duc și pe acesta, anul care vine, 2021, la bun sfârșit. Mai înainte de orice, vă rog din inimă să mă scuzați de greșelile mele, cele făcute fără voie, pentru că nu doresc să greșesc. Dezacorduri, litere mâncate, cuvinte sucite, topică ca în urdu, sau farsi etc. Greșeli de formă, de conținut sunt foarte rare și oricum nu pot să-mi dau seama de ele, așa gândesc eu. Nici de multe greșeli de formă autorul nu poate să-și dea seama, de aceea existau, pe timpuri, la edituri și redacții, corectorul și capul limpede, editori de pagină și șefi de număr. Primul articol, de fapt poezii de dragoste de adolescent, l-am publicat la ziar în anul 1965, dar nu m-am considerat niciodată jurnalist, este o profesie prea periculoasă! Mai bine m-am dus cu prințul Saad să apăr petrolierele saudite de pirații somalezi.

În condițiile ”altarului digital” cum bine spune d-l Baconschi, un far monocrom în întunericul intelectual, ce vreți, fumător de pipă – nu mai există aceste filtre ale calității scrisului, din motive evidente. Așa că-mi cer, cu umilință, scuze!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE